Logopediepraktijk Linquenda

Logopediepraktijk Linquenda

 

I n praktijk Linquenda werken vier zelfstandig gevestigde logopedisten onder een dak samen.
We zijn een enthousiast team van collega’s dat elkaar in deskundigheid aanvult. We werken onderling nauw samen en delen regelmatig ervaring en werkwijze.  Ook zijn we actieve deelnemers van diverse kwaliteitskringen voor logopedisten.

Elke logopedist heeft haar eigen specialisme. Hierdoor bent u verzekerd van begeleiding door een deskundige en ervaren behandelaar. U kunt bij ons terecht met problemen op het gebied van stem, slikken, spraak, taal, gehoor of de behandeling van dyslexie. Het onderzoek, de behandeling en de advisering zijn altijd op maat.

Op onze site www.logopediehaarlemmermeer.nl vindt u meer informatie over onze praktijk, over de problemen waarbij een logopedist ingeschakeld kan worden, over de in de praktijk werkzame logopedisten en over contactgegevens.

L ogopediepraktijk Linquenda en Kaleidoskoop:

Binnen onze praktijk werkt Jacolien Dalemans nauw samen met de bij Kaleidoskoop aangesloten zorgverleners.

Jacolien Dalemans is afgestudeerd in 1998 aan de Hogeschool van Utrecht.

Na haar opleiding tot allround logopedist heeft zij gewerkt in het dovenonderwijs, het speciaal basisonderwijs en in een logopediepraktijk in Katwijk aan zee. Sinds november 2006 is zij werkzaam in Logopediepraktijk Linquenda.

Vanuit haar werkervaring en door het volgen van na- en bijscholing is Jacolien gespecialiseerd in het behandelen van jonge kinderen met spraak- taal-problematiek, eet- en drinkproblematiek en in het behandelen van kinderen met een verstandelijke beperking. Daarnaast is zij bezig zich te verdiepen in de sensorische informatieverwerking.

Jacolien staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Contactgegevens:

Logopediepraktijk Linquenda, Jacolien Dalemans

Kalslagerring 21a

2151TA Nieuw-Vennep

0252-684849 / 0252673466

www.logopediehaarlemmermeer.nl / jwdalemans@logopediehaarlemmermeer.nl