drs Colette Romein

1e lijn en GB-GGZ Psycholoog BIG/NIP/LVE Volwassenen, Kinder & Jeugdpsycholoog NIP Psycholoog Register Mediator NIP/NMI

1e Lijn Praktijk Romein: Volwassenen-, Kinder- en JeugdPsychologie, Therapie en Mediation

Kalsslagerring 21,

Pasteurstraat 14 B,

2041VA Zandvoort

E-mail ColetteRomein@me.com Tel 0610508204

Website: www.PraktijkRomein.vpweb.nl. AGB 94002421

De zorg die ik verleen bestaat uit diagnose en behandeling voor volwassen, kinderen en jongeren. U kunt bij mij terecht voor klachten van psychische of psychosomatische aard, voor vragen en problemen op het gebied van werk, gedrag, emotie, trauma, communicatie, relatie, gezin, sociaal contact, leren en opvoeden. Ik hanteer diverse behandelingsmethoden afgestemd op de cliënt. Daarnaast richt ik mijn activiteiten op ouders die baat kunnen hebben bij conflictbemiddeling, of die nog niet weten of ze (tijdelijk) uit elkaar willen gaan of bij elkaar blijven of bij wie zodanig spanningen leven dat de kinderen eronder lijden.

Kwalificaties

Eerstelijns psycholoog, lid van de Landelijke Vereniging Vrijgevestigde en Eerstelijns Psychologen, LVVP, www.LVVP.Info, Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP, lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen, www.psynip.nl . Gezondheidszorgpsycholoog, GB-GGZ, geregistreerd in het overheidsregister Beroepen In de Gezondheidsdszorg, BIG, registratienummer 69051572525.

Als algemeen en family mediator kunt u mij inschakelen voor bemiddeling bij conflicten, bijvoorbeeld bij scheiding, omgang en gezag, ouderschapsplan, buren en familiekwesties. Ik ben gecertificeerd register mediator bij MfN, de mediation federatie Nederland en geregistreerd psycholoog-mediator bij het NIP. Omdat ik ook mediator ben voor de rechtbank en het juridisch loket is het mogelijk om voor cliënten financiële vergoeding te verkrijgen.